15 Ekim 2017 Pazar
MOZAİK PASTA
MALZEMELER
200 Gr bitter kuvertür
150 Gr tereyağı
125 Gr tozşeker
300 Gr petitbeurre bisküvi
50 Gr file badem
2 adet yumurta
YAPILIŞI
Çikolatayı baiin marie usulü eritin. Bir karıştırma kabında tereyağı ve toz şekeri mikserle çırpın.Yumurtaları ekleyip çırpmaya devam edin.Eritilmiş bitter çikolatayı ekleyin.Bisküvileri elinizle kırarak ufak parçalara ayırın ve kaba ekleyip güzelce karıştırın. Cook doğada çözünür streç film kullanarak karışımı silindir şeklinde sarın. Cook alüminyum folyo ile birkat daha kaplayıp buzdolabında bekletin. Dilimleyerek servis edin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder