10 Mayıs 2016 Salı

COOK

                           HİÇBİR BANYO BU KADAR GÜZEL KOKMAMIŞTI!



Ne kadar dikkat edersek edelim bazı nedenlerden dolayı zaman zaman banyolarımızda kötü kokular olabiliyor.Borulardan ,kanalizasyondan veya nem nedeniyle oluşan kötü kokuları yok etmek için türlü yöntemlere başvururuz.Sedat Tahir A.Ş.-www.cook.com.tr Strateji  ve iş geliştirme Koordinatörü Gökhan Tiritoğlu çevreyi koruyan temizlik grubu ürünlerine yeni katılan Okyanus kokulu çöp torbalarının hem banyonun hem de çöplerin korkmamasını  sağladığına dikkat çekiyor. Tiritoğlu COOK' un artık yönetimi grubundaki tüm ürünlerinin %100 geri dönüştürülebilir plastikten üretilmiş olduğunun altını çizdi.



                          COOK'TAN DEVRİM NİTELİĞİNDE BİR BULUŞ






Mutfağınıza süper bir ürün misafir geliyor. COOK Çok Amaçlı Folyo. Bir tarafı pişirme kağıdı ,diğer tarafı alüminyum folyo olan ürün ile ezberlerinizi bozacaksınız.Alüminyum Folyoların sağlıksız olduğu söylentileri bir şehir efsanesine dönmüş ancak bir türlü ispat edilememişti. COOK Strateji ve iş geliştirme Koordinatörü Gökhan  Tiritoğlu , yağlı pişirme kağıdı ile alüminyum folyoyu birleştirerek yepyeni bir ürün geliştirdiklerini açıkladı.Ürünün tamamen  Türkiye'de üretildiğini dile getiren Tiritoğlu,ürün sayesinde artık mutfaklarda  sağlıklı ve damak zevkinize uygun yemekleri daha kolay ve basit şekilde yapabileceğinizi ifade ediyor.


COOK Çok Amaçlı Folyo  ile gıdaya temas eden kısım yağlı pişirme kağıdı olduğu için sağlık riski ortadan kalkıyorve gıdalar folyoda pişiriyormuşsunuz  gibi pişiyor. Daha önce şekil verilmesi zor olan yağlı pişirme kağıdının diğer tarafında folyo olduğu için artık daha rahat şekil alabiliyor.


LEZZETİNİZİ  GARANTİLEYİN !

Fırında pişirme kağıdı kullanıldığı durumda kağıdın şekil alamamasından dolayı ısı eşit yayılmıyor ve kağıdın belirli kısımlarında yer alan kek, kurabiye vs. eşit pişmiyordu. Ancak COOK Çok Amaçlı Folyo ,ısıyı  çok iyi ilettiği için ısının eşit dağılmasını sağlayarak kağıdın her alanına aynı ısının nüfuz etmesini ve eşit pişmesini sağlıyor.


Yapılan anketlere göre alüminyum folyo kullanan  her 4 kişiden 3 'ünün folyoyu pişirme yapmak amaçlı da satın aldığı görülüyor.Gıda ile temas eden pişirme şekilleri de olduğu için haliyle tedirginlik yaşanıyordu. Örneğin patlıcan közleme ,patates pişirme ,balık yapma ,pastırma yapma gibi.Bu tarz pişirme durumlarında  COOK Çok Amaçlı Folyonun bir tarafı alüminyum folyo diğer tarafı ise yağlı pişirme kağıdı olduğundan sağlıklı biçimde pişirme imkanı olacaktır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder