7 Eylül 2014 Pazar

VİŞNE EKŞİ SOSLU ŞEHRİYELİ NOHUTLU SALATA

MALZEMELER

1 Bardak Tel Şehriye
1 Bardak Haşlanmış nohut
1 Kutu Mısır
3 Kutu Keskinoğlu tavuk göğsü fileto fit
1 Demet maydonoz
1 Demet tere otu
2 adet kırmızı biber
Vişne Ekşi Sos
Zeytinyağı
Tuz

YAPILIŞI
Tenceremize  zeytinyağı ve tel şehriyeyi  koyup kavuruyoruz. Bir buçuk  bardak sıcak su  ekleyip pişiriyoruz.Sonra nohut mısır tavuk göğsünü katıp karıştırıyoruz. Maydonoz  tereotu ve kırmızı biberleri doğruyoruz.Vişne ekşi sos ve tuz ekleyip karıştırıp servis yapıyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder